Facebook-Facebook mondd meg nékem... 1.1
2013. március 19. írta: Magányvélemény

Facebook-Facebook mondd meg nékem... 1.1

Nem az a lényeg, hogy mennyire voltak ügyesek a katasztrófavédelmis férfiak és nők. Hála nekik! De tényleg!

Nem is az a lényeg, hogy végül (napok múltán) kimentettünk-e mindenkit a március 14-15-i hóviharból, így 2013-ban, amikor arculcsapott minket a “tavasz”.

Hanem az a csípőből ránkzúdított sikerkommunikáció kerül érdekes megvilágításba, amikor "váratlanul" lecsapott az egy hete várt hóvihar! A sok ezer segélykérés, “like”, és egyéb “post” áll szemben azzal a kormánypropagandával, hogy minden milyen jól sikerült, mindenki milyen jól végezte dolgát, sőt ilyen jól még a kommunisták alatt sem dolgoztak a katasztrófavédelmisek!!!

sms_segitunk.jpg

Győzzük már meg az autósok tízezreit erről! Vagy megpróbáljuk kitörölni az idevágó  bejegyzéseket, hozzászólásokat az internetről? Mert még ha ez sikerül is, akkor sem felejtik  azok, akik ott voltak, s akik rokonai érintettek voltak az eseményben.

Senki nem vitatja, hogy péntek este (15-én) már minden flottul ment! Csak azt lesz nehéz beadni, hogy a Hatóságok maximálisan a helyzet magaslatán álltak csütörtökön.

Szóval ne próbáljuk már kommunikációs csűrcsavarokkal elfelejtetni, hogy volt itt egy "AZT" megelőző 24 óra, amikor katasztrófa volt a védelem...!

 

 o.t.i.

süti beállítások módosítása