A (parlamenti) Matematikai Kétharmad “jogi” ámokfutása 2010-18
2019. január 03. írta: Magányvélemény

A (parlamenti) Matematikai Kétharmad “jogi” ámokfutása 2010-18

Ámokfutásának egyik alapja a jogi határok folyamatos  feszegetése, és "újraértelmezése", amikor saját lehetőségeiről vagy mások jogi ellehetetlenítéséről van szó. A másik a kettős beszéd, amit Totális Kommunikációs-Kormányzással támogatnak meg.

Így lesz a kommunikációjukban az öncélú jogi csűrcsavarból “magyar furfang”, a köpönyegforgatásból “pávatánc”, és így hazudja a Matematikai Kétharmad az 50% alatti választói támogatottságát “nemzeti együttműködésnek”, miközben a parlamentben önkritika nélkül gyilkolja a JOGOT.

Az Országgyűlésben “elsőként győzte le” a visszamenőleges jogalkotás tilalmát 2010-ben, majd az 1989-es Alkotmányunkat, és leginkább annak SZELLEMISÉGÉT, amikor Egypárti Egyetértéssel saját parlamenti többségét jelölte ki, mint egyedüli (!) alkotmányozó fél, rmiféle társadalmi vita vagy parlamenti konszenzus nélkül.

paragrafus.jpg

(foto:internet)

A Matematikai Kétharmad jogaival folytatólagosan visszaélve egyedül szavazta meg a Manipulált Választási Törvényt, a jogfosztott, és jobbosított “Alaptörvény”-Bíróságot, valamint a saját magához leghűbb Ügyészséget.

Kreatív törvényhozással, egyéni képviselői indítványok útján benyújtott törvények tömegével kerüli meg  a hosszadalmas szakmai, társadalmi vitákat/hatástanulmányokat, illetve “24 óra alatt” veri át a saját embereire szabott törvényeket, így téve “törvénygyári" napi gyakorlattá a kivételes jogi lehetőségeket. (Ennek legfrissebb példája a “Túlóratörvény" elfogadásának módja.)

Ezekkel a módszerekkel a Matematikai Kétharmad "ellenállás nélkül győzte le” az Ország Nyugdíjmegtakarításait, a Dohányforgalmazás Monopóliumát, a Szerencsejáték-Jogokat, a Tankönyvpiacot, a Magyar Földárveréseket, és egy teljes évtized EU-s Fejlesztési Pénzeit.

Most éppen a Magyar Tudományos Akadémia ellen harcolnak, de legyőzték már a Kultúrális Életünket, és országos szinten is leszámoltak a Szabad Egyetemekkel, a Diákokkal, a Nővérekkel, a Kórházakkal, és a Civilekkel...

Ugyanez a Matematikai Kétharmad tett pontot a Média Hatóság, a Magyar Tv és Rádió függetlenségének, valamint a Magyar Sajtó Szabadságának  a végére. Megszállta a gazdaságunkat, lerombolta a jogállamot, és így uralta le végül a fiatal, 1989-es demokráciánkat...

oti

süti beállítások módosítása